25 aug. 2011

Vindecarea unui Bolnav

     Atunci cand corpul nu mai functioneaza normal, el trimite semnale creierului si noi constientizam ca trebuie sa facem ceva in privinta diminuarii durerii. Dar cum se face ca intodeauna ne simtim mai bine atunci cand asteptam la coada sa intram in cabinetul doctorului? Rapsunsul este simplu : CREDINTA isi face treaba, adica atunci cand suntem acolo CREDEM ca doctorul ne va ajuta, prin intermediul medicamentelor pe care le prescrie sa ne simtim mai bine, dar SURPIZA nu medicamentele isi fac efectul ci faptul ca noi credem ca daca luam pastila prescrisa de doctor ne vom recupera . 

Nu este interesant? Un singur gand schimba situatia !

Cum au devenit sanatosi o multime de oameni bolnavi ?


     Raspunsul este simplu : SI-AU DAT SEAMA ca nu boala a fost de vina, ci ei insisi PRIN GANDURILE  pe care le-aU avut. Este zicala aceea "de ce ti-e frica, de aia nu scapi" si persoanale care au avut aceasta slabiciune au cazut in capcana bolii.
    Si de aici incepe "distractia",lupta pentru supravietuire care inseamna defapt gasirea echilibrului interior care a lipsit cu desavarsire inainte .Persoanale care au reusit sa iasa "curate" din  acest proces, sunt acele persoane care si-au schimbat calitatea gandurilor, transformandu-le pe cele negative in ganduri pozitive, de exemplu "nu pot" a devenit "eu pot", "mi-e frica" s-a trnasformat in "sunt curajos si o sa reusesc" .Aceste persoane nu numai ca au inceput sa "traiasca", ele au au invatat cat de important este sa fii sanatos, bucurandu-se de viata asa cum este ea, luand partea buna a lucrurilor.Practic ei au devenit responsabili pentru ceea ce gandesc si au fost recunoscatoari pentru ceea ce au. 


Articol scris de Georgiana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu