25 aug. 2011

Gandul este panoul de control al Corpului tau





      


    Te simti rau, obosit, fara speranta, totul iti merge rau si te intrebi : "De ce mi se inampla tocmai mie unu ca asta ?" , raspunsul este foarte simplu : Corpul tau raspunde conform gandurilor tale!
    S-a demonstrat de-a lungul timpului ca oamenii optimisti, pe langa faptul ca sunt plini de energie, sunt si perceputi de ceilalti ca fiind oamenii cu cel mai mare succes in tot ceea ce intreprind.

 Urmeaza schema de mai jos si te va ajuta sa ai o gandire pozitiva:

  1. Schimba din vocabularul tau cuvantul "trebuie" in "vreau", sau "mi-ar face mare placere" sa fac acest lucru.

  2.Postura corpului spune multe despre starea de spirit, asa ca adopta o postura dreapta si mergi cu capul inainte atunci cand mergi.

  3.Fa lucrurile la care te pricepi cel mai bine si dobandeste succese garantate, bucurandu-te de acest moment.

  4.Scapa de ideile preconcepute despre o persoana, vei observa ca atunci cand vei sta de vorba cu ea o sa descoperi multe calitati la care nici macar nu te-ai gandit.Incearca si o sa ai numai de castigat !

   5.Atunci cand faci un lucru fa-l ca si cum nu ar exista posibilitatea sa-ti iasa rau si vei observa ca te vei concentra pe efectuarea propriu zisa nu pe temeri.

  6.Ai incredere in oameni si devin-o prietenul lor, cu o astfel de mentalitate vei atrage doar oameni care se vor bucura de compania ta.

  7.Vezi partea plina a paharului, nu ai fost angajat?nu e nici o problema, cu siguranta aceasta experienta a fost numai in favoarea ta pentru ca e  posibil ca in momentul acela altcineva mai important a pus ochii pe tine.

  8.Indragostest-te si vei deveni cu siguranta mai optimist.

Articol scris de Georgiana 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu