17 aug. 2011

Top 5 adevaruri despre fericire








1.FERICIREA ESTE O CONSECINTA A ALEGERII NOASTRE
       
       Cum gandim asa si actionam, prin urmare alegem actiunile din viata noastra iar conform acestora suportam "consecintele" atat negative cat si pozitive.

2.VISELE DEVIN REALITATE

       Gandeste-te la prosperitate, la bogatie, la succes, simte-te ca si cum o le-ai avea si apreciaza pentru "darul" primit si vei vedea ca le vei atrage prin gandurile, asta cu conditia sa crezi ca ti se vor intampla. 

3.PRIETENII REPREZINTA FERICIREA NOASTRA PE TERMEN LUNG

          Prietenii sunt cei care sunt langa tine mereu si nu te forteaza niciodata sa faci lucruri pe care tu nu vrei sa le faci si de accea relatia este naturala si deschisa.

4.NIMENI NU TE POATE FACE FERICIT SAU NEFERICIT

          Tot ceea ce facem tine de alegere, iar nimeni nu poate alege pentru noi, pentru ca doar noi stim cel mai bine de ce avem nevoie si de accea DOAR noi alegem sa ne comportam intr-un fel sau altul.
         Am auzit de un milion de ori cum multe persoane dau vina pe altii pentru propria lor nefericire, acesta este un mod automat al mentalitatii noastre pentru a ne proteja stima de sine, dar nu trebuie sa folosim scuza asta ca sa scapam de responsabilitate.

5.FERICIREA INSEAMNA SA FII LIBER

        Libertatea pe care noi o avem, ne da posibilitatea sa facem tot ce ne sta in putinta, ca sa ne materializam cele mai adanci dorinte. Liberrtatea inseamna sa ne alegem propria viata si sa ne bucuram de ea.

Articol scris de Georgiana 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu