21 aug. 2011

De ce nu ai INCA 1 MILION de EURO in cont ?


                                      






                    
       In ziua de azi oricine poate ajunge milionar atunci cand alege calea cea mai inteligenta (facand minim de efort la inceput si culegand roadele mai tarziu ). Pentru acest lucru ai nevoie de disciplina, hotarare, concentrare si rabdare. 
        Zilnic ne confruntam cu problema existentei intr-o lume care pune accent pe latura materiala si pentru a exista e nevoie sa muncim.

1. CONDUCTELE REPREZINTA "ANCORELE" NOASTRE



"Sa nu crezi niciodata ca lucrurile vor ramane vesnic la fel "


        Starea materiala este ca starea vremii, acum poti sa ai tot si in secunda a doua poti sa nu mai ai nimic. Nu se stie niciodata cund ti se poate intampla sa te imbolnavesti, sau sa fii concediat si sa ti se ia sursa din care provin singurele resurse financiare. De aceea este nevoie ca sa ai un plan de rezerva intodeauna, niste economii, dar chiar si asa ele vor dura doar o perioada scurta de timp 3, 6 , 9 luni si atunci o sa faci cunostinta cu insomnia pentru ca gandurile nu-ti vor mai da pace. 
     "CONDUCTELE sunt proiectate sa elimine grijile din viata oamenilor si sa le aduca profituri in buzunar, dandu-le de asemenea libertatea personala si financiara, dar si siguranta intregii vieti".


2. "CARATORII DE GALETI" VS "CONSTRUCTORI DE CONDUCTE"

        - "caratorii de galeti" sunt prototipul angajatiilor care contribuie la punerea in aplicare a ideilor oamenilor de succes si in schimbul muncii prestate sunt platiti ;ei asa au fost invatati sa fie, cu cat cari mai mult sau inveti ca sa ajungi pe un post superior, cu atat "galeata" ta va fi mai mare, dar si cheltuielile vor fi mai mari pentru a intretine statutul unui om care cara o "galeata mare".
Cum sunt de ex: doctorii, ei cara galeti mari, dar si cheltuie mult si in cazul in care ei nu mai pot cara, usor, usor galeata se varsa si asa se duce singura lor sursa financiara.

     - "constructorii de conducte" sunt acei oameni care fac munca sa fie mai usoara si mai profitabila pe termen lung, adica acei oameni care depun efort la inceput fara sa fie recompensati imediat pentru munca lor, se instruiesc, renunta la "uitatul la TV" pentru a construi conducta care ii va aduce treptat mulioane in buzunar.

3.FORTA CONDUCTEI

-planul de construire a conductei in 50 de ani

          Cu un minim de sacrificiu lunar prin investistitii in actiuni sigure,planuri de pensi, asigurari sociale, permitand acestora sa creasca exponential in timp vor avea rezultate majore in timp.

"Cum sa strangi un milion de dolari pana la varsta de 65 de ani

 Lund in calcul o rata a dobanzii de 12% pe an
Varsta la care se incepe    Economiii zilnice   Economii lunare   Nr de ani necesar pentru a strange 1 mil dolari

         25                                   3,57               109                                        40
         35                                  11,35               345                                       30
         45                                  38,02              1,157                                     20
         55                                  156,12            4,749                                     10"

-planul de construire a conductei in 2-5 ani

         Timpul este cuvantul cheie al succesului pe termen scurt, acelasi timp il are si un om care are milioane de dolari in cont si acela care are datorii in cont si incearca sa supravietuiasa zilnic . Timpul trebuie sa-l folosim pentru a gasi o modalitate care sa ne usureze munca, de exemplu inventia lui Gutemberg (masina tipografica) cu ajutorul careia un tipograf scrie 100 pagini in 2 zile, pe cand scribii scriu de mana 100 de pagini in 100 de zile. Vedeti si voi diferenta. 

4.CONDUCTA SUPREMA

              Internetul a cunoscut o mare dezvoltare in ziua de azi ceea ce da oportunitatea contructorilor sa faca milioane prin vanzari prin intermediul acestui instrument. Este important sa alocam timp pentru a afla informatii tehnice care ne ajuta sa ïesim in evidenta in comparatie cu concurenta.
             Pentru a vinde avem nevoie de clientii virtauli fideli, nu doar plimbareti pe site-uri.
            Cum sa atragem clienti fideli pe internet?
        Internetul este un mijloc robotic, nu permite apropierea atat de mult ca atunci cand vezi omul si produsul fata in fata si de aceea avem nevoie sa creem relatii de incredere cu potentialii clienti prin intermediul recomadarilor pe care le facem zilnic.
        De exemplu o persoan va cumpara un produs, sau se va uita la un film mai repede daca o cineva apropiata i-a recomandat acest lucru decat daca vede o reclama, un spot publicitar despre un film sau un produs.
          Metoda "Da mai departe" face sa creasca exponential numarul relatiilor sociale prin asocierea cu o noua persoana, care la randul ei aduce o noua persoana, care aceasta nou persoana aduce o noua persoana, iar pe o perioada de 1 an vor fi in total 4 096 de oameni care vor face recomdari persoanelor apropiate lor, care pot deveni clienti fideli.


Articol scris de Georgiana inspirat din 
"Conducta de milioane " de Burke Hedges

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu